Élménygarancia játékainkra

Játékaink élménygaranciásak lettek: ha nem győznek meg a vásárlói vélemények, hanem saját magad szeretnéd megtapasztalni, hogy neked való-e az Élő társasjáték, akkor van egy jó hírünk!

 

Szeretnénk, ha jól éreznéd magad, így ha nem teszik a játék vagy nem erre számítottál, akkor szólj operátorunknak, hogy megszakítod a programot és ne aggódj, nem kell érte fizetned.

Igyekszünk minden játékosunk kedvére tenni és olyan játékélményt kínálunk, melyet csak az Élő társasjáték programjaink élhetnek át – eddigi játékosaink szerint teljesen más ez, mint egy szabadulós játék. Mi biztosak vagyunk benne, hogy élvezni fogjátok a játékot, ha kellően ráhangolódtatok (tippjeinket itt olvashatod, ami a jó játékélményhez fontos lehet), de ha mégsem jönne be nektek, használjátok ki a garancia adta lehetőséget.

Részletek: 

Abban az esetbe érvényes a garancia, ha 60 perces játéknál kevesebb, mint 10 percet játszott a csapat; 90 perces játéknál kevesebb, mint 15 percet játszott a csapat (kijutási igényed kopogással vagy telefonon jelezd). Egy csapat egyszer veheti igénybe a garanciát, hiszen játékaink hasonló felépítésűek.  Nem főre, hanem csapatra szól a garancia – ha megszakítják a játékot, az egész csapatnak véget ér a játék. Előre utalásnál, illetve ajándékutalvánnyal nem vehető igénybe.

Tuti tippek, hogy kiszabadulj

Eladó da Vinci festmény

Call Now Button