GYIK

Előre lefoglalt időpontra érkeztek, majd játék előtt elolvassátok a szabályzatunkat és egyikőtök kitölti a felelősségvállalási nyilatkozatunkat. Ezután operátorunk elmondja a fontosabb tudnivalókat, szabályokat és a játékmenetet, majd indul a 60 vagy 90 perces program. Játék végén kérhettek egy fotót, melyet facebook oldalunkra töltünk fel, de szívesen készítünk saját telefonotokkal is képet.


Kiengedünk titeket, de reméljük sikerül megoldani a rejtélyeket és magatoktól szabadultok 🙂


Akárcsak moziban vagy színházban, a lefoglalt időpont a játék kezdési időpontja. Viszont a programra bocsájtás feltétele a szabályzat elolvasása és a felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése, aláírása és a bevezető, illetve játékszabályzat végighallgatása. Emiatt 10 perccel hamarabb kell érkezni, hogy pont akkor tudjatok bemenni, ahogy azt lefoglaltátok és ne legyen csúszás, ami a másik csoport élményét ronthatja.


Programjainkat előre meghatározott időpontokban lehet lefoglalni. A fix időponttól negyed-, egy- vagy esetleg fél órával való csúsztatott foglalása nem lehetséges. Több, csoportos foglalás esetén viszont van lehetőség eltérni ezektől az időpontoktól.


Kényelmes, utcai viseletet ajánlunk: nem kell átöltözni vagy beöltözni, a program a saját ruhában látogatható. Akinek szükséges, mindenképp hozzon magával olvasó szemüveget, ugyanis a játék alatt sokat kell olvasni. Ne izgulj, nem lesztek koszosak, nem kell lefeküdni a földre vagy kúszni a szobában 🙂


Személyesen átvéve, postán vagy emailen küldve lehet utalványt vásárolni. Ha személyesen érkeznél, időpontot egyeztetünk, hogy mikor tudod átvenni az utalványt. Rendeléshez kattints ide!Keress minket emailen az egyedi kódok megadásával és meglátjuk mit tehetünk.


Akár 2 fővel is játszhattok, de mi azt ajánljuk, hogy minimum 4 főből álló csoportot toborozz. Egyes programjaink létszám kapacitása eltérő.


Ezt a programot direkt úgy terveztük, hogy semmiképp ne legyen egyszerű. Igaz történeten alapul a program és a mai napig nem tudják, ki volt Hasfelmetsző, így aki rá akar jönni, annak komoly megpróbáltatásokon kell átesnie. Büszkén vállaljuk, hogy az egyik legnehezebb játékot készítettük el, ami Magyarországon található. Elsőbálozóknak nem ajánljuk, bár már sokszor megleptek minket: teljesen kezdő játékosok olyan szépen oldlották meg a feladatokat, hogy már a nehezítésen kezdtünk gondolkodni 🙂
Ha erre a játékra szeretnél jönni, vedd komolyan a kihívást és figyelj az eligazításnál!


Nem ajánljuk, hogy túllépjétek a max létszámot, hiszen így lett kialakítva a játék. Mindenesetre keress minket és megbeszéljük, hogy lehetne ezt megoldani.


Kedvezményeink és az akciók nem vonhatók össze – de mindig a számotokra legideálisabb kedvezményt vesszük figyelembe. Egy csapat egy kedvezménykártyát tud érvényesíteni.


Nincs ijesztgetés vagy teljes sötétség, nincs hirtelen effekt. Klausztrofóbiát, pánikbetegséget érdemes előre jelezni nekünk, de még nem volt ezekből probléma, hiszen ez nem horror ház, hanem logikai társasjáték.


A Hasfelmetsző Jack, illetve a Drakula és Frankenstein programunkra az alsó korhatár minimum 16 év, de ajánlott a 18. életév betöltése, Da Vinci Titkai programunkon az alsó korhatár 14 év, de kell minden csapatban 18 év feletti játékosnak lennie. Játékainkat felnőtteknek készítjük, így a feladatok megoldása nem könnyű, de semmiképp sem 6 éves gyerekeknek való, nem élvezné a programot.


Logikai alapú szabadulós játék, ötvözve szerepjátékokkal és a társasjátékok világával.
Alapvetően egy helyszínről kell kijutni, ám mindezek mellett játékaink részletgazdag történetet dolgoznak fel, így a feladatok megoldásával különböző ismeretekre is szert tehet a csapat, illetve minden látogatónk egyedi képességekkel rendelkezik a játék ideje alatt. A PLAY! Élő Társasjáték egy különleges, interaktív program, korhű eszközökkel: használhatjátok a berendezési tárgyakat, illetve játékonként eltérő célokat kell végrehajtanotok. Mintha egy filmbe csöppennétek: egyedi eszközökkel, különleges “díszletekkel”, páratlan hangulatvilággal találkozhattok. Viszont semmi köze programjainknak a horror színházakhoz, nincs beöltözött színész vagy ijesztgetés, ettől ne féljetek. A legjobb meghatározás az új generációs szabadulószoba.


Online rendszerünkben a tetszőleges játék kiválasztása után naptárunkban nézd meg, melyik nap jönnétek, válaszd ki a játék kezdési időpontját. Név, email, telefonszám, létszám, fizetési mód megadás után kattints a küldés gombra. Ekkor a foglalás még nem aktív – az email címre küldött levélben található linkkel kell aktiválni egy órán belül. Ha megerősítetted foglalásod, visszaigazoló emailt kapsz, ezzel már nincs semmi teendőd. Igazold vissza minél hamarabb, mert ha más is kinézte azt az idősávot és ő hamarabb kattint a megerősítésre, akkor övé az időpont!


A program aszerint változik, hogy hány főből áll a csapat- erre munkatársainknak előre fel kell készülniük, ezért szükséges előre jelezni. Ha változna a létszám a rendszerben rögzítettekhez képest, jelezd telefonon vagy emailen.


Természetesen, foglalj le egy tetszőleges időpontot, majd válaszd az előre utalás fizetési módot és banki átutalással tudsz fizetni. Ha szeretnéd, akkor előre megbeszélt időpontban a helyszínen is ki tudod fizetni készpénzzel.


Nem, jelenleg kizárólag magyar nyelven tudtok játszani és mivel elég összetettek a feladatok, nem is ajánljuk, hogy nem magyar nyelvű játékossal érkezzetek, mert nem fogja élvezni.


PLAY! élménygaranciánk keretében ha játék indítása után a 60 perces játék esetében 10; a 90 perces játék esetében 15 percen belül ezt jelzitek nekünk, akkor megszakítjuk a programot és nem kell fizetnetek.


Persze, ha a helyszínen szeretnél fizetni, akkor a kérésed jelezd játék előtt a helyszínen lévő munkatársunknak! Előre utalás esetén automatikusan megy az ÁFÁS számla nektek.


Az üzenetek szövegét tőled kérjük majd. Az üzenet lehet egy régi emlék, egy vers vagy idézet, esetleg egy kis fejtörő, melyet ha elolvas az ajándékozott, garantáltan meghatódik vagy felidéz egy vicces emléket. Üzenet helyett képet is el tudunk helyezni.


Természetesen, nem egyszer voltak már nálunk kerekesszékkel. Egy nehézség lesz: a bejáratnál 10 lépcsőfok van, így le-és felvitelnél mindenképp segíteni kell, de ha ezt vállaljátok, szívesen látunk titeket. A Hasfelmetsző Jack játékban bőven elfértek, a Da Vinci titkai és a Drakula & Frankenstein játékterekben viszont csak akkor ajánlom, ha max 4 fővel jöttök, mert ezek területe kisebb. Mivel csak logikai és asszociációs gondolkodást igénylő feladatok vannak nálunk, így aktívan részt tud venni barátod is a játékban. Egyeztess előtte velünk mindenképp, hogy felkészülhessünk a fogadásotokra!


Természetesen nem olyan “betegségekre” gondolunk, mint klausztrofóbia vagy pánikbetegség.
Ez azt jelenti, hogy láthatóan fertőző betegen nem engedünk be a játéktérbe, sőt, kérjük is, hogy ha meg vagy fázva, tüsszögsz, lázas vagy, nem érzed jól magad, akkor ne gyere el. Mivel a játékokban a berendezési tárgyakat használni kell (megfogni, kapcsolgatni, írni vele), így nagyon könnyen átadható a bacilus. Igyekszünk fertőtleníteni, takarítani, de nem szeretnénk veszélyeztetni se munkatársaink, se a következő csapat egészségét. Gyógyulj meg, utána szeretettel várunk!


A helyszínen csak vízautomata van, de ételt-ital felszolgálni, eladni nem tudunk. Mivel a belvárosban vagyunk, pár száz méterre rengeteg étterem, kávézó, sütiző található, így érdemes úgy tervezni a programot, hogy játék után beültök valahova átbeszélni az élményeket.