Kételkedő barát meggyőzése

Régóta rágod a barátod fülét, hogy ideje elmenni egy szabadulós játékba, de mindig lepattint valamilyen indokkal? Itt van néhány kifogás és hogy mit reagálj rá – hiszen az Élő társasjátékban garantált a szórakozás!

Rossz vagyok a logikai feladatokban

Ez nem is probléma, hiszen többféle feladattípus található nálunk.  Sokszor kell asszociálni (mi jut eszedbe, mivel tudod párosítani, mit kéne ehhez használni…). A józan paraszti eszedre lesz szükség és hogy alaposan szétnézz a játéktérben, emellett nem árt igyekezni a feladatokkal, mert hamarabb letelik a megadott idő, mint hinnéd. Nem egyszerűek a feladatok, ne számíts könnyű játékra, de ha rákapsz az ízére, menni fog! Viszont ha keresgélni szeretnél kulcsokat, akkor ez nem a te játékod, mert véletlenül megtalált megoldások nálunk nincsenek.

Nagyon félelmetesen hangzik.

Nem ijesztgetünk, nincs hirtelen effekt vagy színész, ettől ne félj. A Hasfelmetsző Jack és a Drakula & Frankenstein játékunk helyszínén lehet hátborzongató egyeseknek, de rémisztgetés itt sincs.

Nem akarom, hogy rám zárják az ajtót!

A játék tervezőinek nem az a fétise, hogy bezárjanak random csapatokat és reménykedjenek, hogy sosem jutnak ki, sokkal inkább az, hogy jól érezzétek magatokat és élményben legyen részetek. Így ha bármi probléma adódna (túl szűknek érzed a helyet vagy rosszul vagy), azonnal kijöhetsz.

Voltam már ilyen játékban és nem jött be /nem sikerült kijutni.

Szabadulósban? Ilyenben még biztos nem (és ezt nem mi mondjuk, hanem a játékosaink). Ez egy élő társasjáték, ahol nem csak szabadulni kell: egy valóban interaktív környezetben kell logikai, asszociatív gondolkodást és csapatmunkát igénylő feladatokat megoldani; miközben egy részletgazdag történetet ismertek meg. Sőt, a Hasfelmetsző Jack játékunk igaz történeten alapul, így megismerheted a legendás gyilkos történetét is. Mindenki karakterlapokat kap játék elején, amik különböző képességekkel ruházzák fel. Ha például a barátod szereti a társasjátékokat, számítógépes játékokat, kalandfilmeket, akkor biztosan tetszeni fog neki ez is. Sőt, gyakori, hogy teljesen kezdő csapat szabadul ki a már sok szabadulós játékot megjárt csapattal szemben, nekik ugyanis nincs semmilyen prekoncepciójuk, elvárásuk, így nem keresgélnek, hanem az adott feladatra koncentrálnak.

Ha sikerült meggyőzni, foglalj hozzánk időpontot ide kattintva!

via GIPHY

7 Érzelem szabadulás közben

Tuti tippek, hogy kiszabadulj

Call Now Button