Karácsonyi Kaland – otthoni szabadulószoba

Tedd felejthetetlenné a karácsonyt – alakítsd át otthonod szabadulószobává!

Nincs karácsonyi ajándékozás karácsonyfa nélkül! De ki dúlhatta fel így a fát? Hová tűnt a csúcsdísz? Ideje utánajárni, és kinyomozni, hogy ki csenhette el: kerekedjetek fel,  állítsátok helyre a karácsonyfát és találjátok meg az elcsent csúcsdísz, hogy utána a fára téve elkezdődhessen az ajándékozás!

Olyan kreatív felnőtteknek ajánljuk a játékot, akik összeállítanának egy szabadulószobát otthon, hogy gyermekükkel együtt játszhassanak.

A játék időtartama: kb 45-60 perc és egyszer játszható

1-4 fő részére

5-10 éves játékosok + 1 felnőtt instruktor

Több fő esetén érdemes több játékot nyomtatni a párhuzamos játékmenetért.

Kategória:

 Tesztelték a játékot, olvasd el ide kattintva!

Minimum egy felnőtt és 1-4 fő, 5-10 éves gyerek számára ajánljuk.Nem csak jó szórakozás, hanem fejlesztőjáték is! A Karácsonyi Kaland játék fejleszti a gyerkőc érzékelését, észlelését, figyelmét, emlékezetét, kreativitását, gondolkodását (szintézis-absztrakció-összehasonlítás-relációk felfogása-kiegészítés-konkretizálás), szem- kéz koordinációját, finommotorikus mozgását, rövidtávú memóriáját, együttműködési- szabálykövetési- problémamegoldó képességét és nem utolsó sorban a családdal való együttjátszás óriási élmény a résztvevők számára!Hozzávalók: Játék (rendeld meg tőlünk) nyomtató, olló, (+kisolló,) doboz, cellux, elemlámpa, filctoll, mappa

Segítségkérés

Ha elakadnak a gyerekek, akkor a felnőtt (játékvezető) tud segíteni, nála van minden megoldás és tippek a segítségnyújtáshoz. Így igazából nem is segítséget nyújt, hanem együttműködik a kisebbel és közösen jönnek rá a feladatra. Nincs rossz válasz, nincs csalódás, hiszen nincs időkorlát, így újra nekiugorva a feladatnak már biztosan sikerül megoldani.

Vásárold ajándékba: Tökéletes karácsonyi ajándék olyan családoknak, ahol 5-10 éves korú gyermek(ek) vannak! Lepd meg őket egy otthoni szabadulós játékkal, hogy egy közös élménnyel gazdagodjanak, amit tőled kaptak!

Varázsold át a saját otthonod egy szabadulós játékká és INDULHAT A KALAND!

A játék általunk tervezett, készített és rajzolt, egyedi karakterekkel és játékmenettel.

 
A fotókon található, nem papírból készült eszközök nincsenek a csomagban. A teljes játék jogvédelem alatt áll, másolni, reprodukálni, tovább árusítani tilos! 3x tudod letölteni megrendelés után 90 napon belül.