5+1 dolog, amiért jó felnőttként is játszani

Ki ne szeretne játszani akár egyedül, akár csapatban, hogy megmérettesse magát? Legyen akár fps, tps, rpg, online room escape game vagy élő szabadulós játék, most 5 pontban szedtük össze, miért is jó dolog ez. Örök gyerek vagy? Akkor ezeket a szempontokat érteni fogod 🙂

szabadulos-online

1. Újra gyerek vagy

Nincs (annyi) felelősség és következmény, hiszen maximum újrapróbálkozol, ha nem sikerül a küldetés. Simán kiverheted a hisztit, ha csalódott vagy – ha pedig sikerrel jársz, örömödben ujjonghatsz és ugrálhatsz, nem fog furán nézni rád a környezeted.

gyerek-szabadulosjatek

2. Más világba csöppensz

Kiszakadni a hétköznapokból és egy új világba kalandozni – ezt kínálják a számítógépes játékok mellett az élő szabadulós- és kalandjátékok is. Olyan dolgokat tehetsz meg, amire a való életben nem lenne lehetőséged. Fedezz fel új dolgokat és játssz együtt a barátaiddal!

pixel-szabadulos

3. Új képességeid lesznek

Hétköznap iskolában tanítasz? Nincs semmi extra skilled? A játékokban bátor szuperhős, veszélyes sorozatgyilkos vagy szuperokos tudós lehetsz!

szamitogepes-szabadulosjatek

4. Pihentet

Ha a tiéd a világ legjobb munkája, akkor is várod, hogy mikor lesz vége a munkaidőnek és mikor kapcsolódhatsz ki. Bár a játékokban figyelni szükséges és ügyesnek kell lenned, mégis máshogy fáraszt le, mint a meló: pihentebb és nyugodtabb vagy utána.

jatek_szabadulosjatek

5. Kikapcsol

“Ne szólj hozzám, most játszom!” – ismerős? Erre az időre hagyjanak békén a többiek, ez most a te pihenőd. Valaki úgy kapcsolódik ki, hogy sétál egyet a természetben vagy edzőterembe megy – te pedig örök gyerek vagy, tehát játszol.

kikapcsol-szabadulos

+1 Kreatívvá tesz

Emlékszünk még a Kis hercegre? “Az én rajzom azonban nem kalapot ábrázolt. Óriáskígyót ábrázolt, amint épp egy elefántot emészt”. A kicsik máshogy látják a világot, egy egyszerű, hétköznapi tárgy is lehet ezernyi más dolog… a játékok által megtalálod a saját kreatív oldalad és rájössz: örök gyerek vagy!

kisherceg-szabadulos

Melyik játékot válasszam? #3
Call Now Button