Barion Pixel
Általános Szerződési Feltételek

Házirend – minden játékosunknak el kell olvasni a helyszínen:

 • A termek kamerával felszereltek
 • Légy csendben az előtérben és halkítsd le a telefonod
 • Érkezz 10 perccel játék előtt – Késés esetén elmaradhat a játék
 •  Ittas vagy? Akkor nem játszhatsz 
 • számla igényt, utalványt, kedvezményt jelezd előre
 • Használd az értékmegőrzőt – Tedd le a táskád, kabátod
 • Telefonod ne használd a játékban – Tilos képet vagy hangot rögzíteni
 • Tilos enni- és innivalót bevinni a játékba
 • Ne firkáld a bútorokat, tárgyakat, képeket
 • Ne törj össze semmit és ne hozz el semmit a szobából 
 • Játék után ne hagyd bent az esetlegesen bevitt értékeidet – azokért nem tudunk felelősséget vállalni
 • Kövesd munkatársunk utasításait 

Általános Szerződési Feltételek

A Szolgáltatás az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) alapján kerül kialakításra.
Az általános szerződési feltételek Imre Márk Richárd egyéni vállalkozó (Szolgáltató/ Üzemeltető) által működtetett Élő  Társasjáték (címe: 1077, Budapest, Rózsa u. 18/b, weboldala: www.elotarsasjatek.hu) igénybevételére vonatkozó feltételeket, a felek és a velük érkező további vendégek (Felek) jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

Az Élő Társasjátékra vonatkozó gyakorlati szabályokat a Szabályzat, a Felek adatainak kezelésére vonatkozó rendelkezéseket az „Adatkezelési Tájékoztató” tartalmazza.

I. Fogalmak:
Szolgáltató/ Üzemeltető: Imre Márk Richárd egyéni vállalkozó

Szolgáltatás: PLAY! Az élő társasjáték szabadulószoba.

Vendég: Az a személy, aki a weboldalon vagy telefonon keresztül leadott foglalása után igénybe veszi a szolgáltatást a helyszínen vagy megrendeli ajándékutalvány formájában.

Vendégek a játékterekben különböző feladatok megoldásával 60 vagy 90 perc alatt teljesítik, avagy nem teljesítik a programot szórakoztatás, kikapcsolódás céljából.

Időpontfoglalás: A Vendég online vagy telefonon történt időpont egyeztetése. Erre az időpontra csak a Vendég és ismerősei vehetik igénybe a programot. Szolgáltató vállalja, hogy előre foglalt időpont esetén csak az adott Vendégek vannak a játékszoba helyszínén. Szolgáltatást kizárólag előre egyeztetett időpontban veheti Vendég igénybe.

II. A szerződés hatálya, érvényessége
Jelen Szerződés Felek eltérő megállapodása hiányában határozatlan időre jön létre.
A Szerződés alapján nyújtott Szolgáltatás teljesítésének helye: 1077, Budapest, Rózsa u. 18/b.
Felek között a Szerződés a Foglalás véglegesítését követően küldött írásbeli visszaigazolás közlésével jön létre és Szolgáltatás igénybevételét követően a Szolgáltatás teljesítésének helyéről történő távozásig tart.

III. Foglalás
Az Élő társasjáték programjait a Vendég előre foglalt időpontban, visszaigazolt foglalással veheti igénybe.
A foglalás során a Vendég az alábbi személyes adatokat köteles megadni: vezetéknév, keresztnév, email cím, telefonszám, játékosok száma, fizetési mód.

A foglalás elküldését követően a rendszer megerősítő emailt küld a Vendégnek, ami visszaigazolás után válik érvényessé. Ennek az emailnek a hiányában nem tud részt venni a játékon. Vendég 24 órával a lefoglalt időpont előtt emlékeztető emailt kap.

Vendég köteles lemondani az időpontot, ha mégsem tud részt venni a lefoglalt játékon.

Foglalásra az Üzemeltető weboldalán, illetve telefonon van lehetőség.
A hibás vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a foglaló Vendéget terheli. Üzemeltető jogosult a hiányos vagy hibás Foglalást visszautasítani, vagy kétség esetén a regisztráló Vendég adatainak valódiságát ellenőrizni.
A regisztráció véglegesítésekor Vendég köteles elfogadni a Adatkezelési Tájékoztatót és a Szabályzatot. Amennyiben nem fogadja el, nem tudjuk őt fogadni a játékban.

IV. A Szolgáltatás díja
Üzemeltető a weboldalán és a Helyszínen tünteti fel árait, kedvezményeit. A Szolgáltató a honlapján rögzített árak vonatkozásában fenntartja az ár változtatás jogát. A feltüntetett árak bruttó árak.

Ajándékutalvány vásárlása: Vendégnek lehetősége van a Szolgáltatásra utalványt vásárolni, melyet 6 hónapon belül egy tetszőleges időponton válthat be. Az utalvány egyedi kóddal rendelkezik, mely átruházható, de készpénzre nem váltható. Az utalvány más kedvezménnyel nem vonható össze. Egy egyedi kód egyszer használható fel.

VI. A Szolgáltatás igénybevétele

A Szolgáltatást mindenki saját felelősségére veheti igénybe.

 • Szabályzat betartása
  A Vendég az Élő társasjátékban köteles a Házirendet, valamint az adott játékokon feltüntetett előírásokat betartani.  A Házirend megszegése esetén az Üzemeltető jogosult a játékot leállítani, és/vagy a szabályszegő Vendéget az Élő társasjáték szolgáltatásából kizárni.
 • Felelősségvállalás
  Vendég köteles felelősséget vállalni saját csapatáért.
  16 éven aluli kiskorúak esetében az alábbi (legalább 16. életévüket betöltött) személyek valamelyikének kell foglalnia az időpontot, ezzel egyetemben felelősség is terheli a saját és csapattársai játékban való viselkedésért.

Online foglalás:
Vendég online tudja leadni foglalási igényét a weboldalon található rendszer segítségével teljes név, email cím, telefonszám, létszám, fizetési mód megadásával, majd email címre küldött linkre kattintással való visszaigazolásával. 24 órán belül kizárólag telefonon történő foglalást tud Szolgáltató fogadni: SMS üzenetben kéri el a Vendég nevét, email címét az adatok rögzítéséhez. Előfordulhat, hogy az online rendszer szabadnak jelzett időpontját időközben lefoglalták, így a Vendég tévesen látja azt szabadnak- ez esetben Szolgáltató megtagadhatja az új foglalást.
Foglalás esetén Vendég nem lehet 16 éven aluli személy. Személyes adatokat harmadik félnek Szolgáltató nem ad át- bővebb információval az adatok kezeléséről az Adatkezelési tájékoztató informál.

 • Létszám: az egyes programokat minimum két főtől indítjuk, de a programok maximális létszáma változhat. 
 • Ajándékutalvány beváltás: kizárólag egyedi kóddal ellátott utalványt tudunk elfogadni. Ajándékutalvány egyedi kódját előre jelezni kell a foglalásnál és a helyszínen.
 • Kedvezmény beváltás: a kedvezménykártyán szereplő feltételek betartásával tudjuk elfogadni. Kedvezményt előre jelezni kell a foglalásnál vagy a helyszínen. A kedvezmények nem vonhatók össze.
 • A szolgáltatás helyszínén kamerák találhatóak, hogy a Vendégek a lehető legjobb szolgáltatást kapják és bármilyen baleset esetén munkatársunk meg tudja szakítani a programot.
 • Tűzeset, illetve bármilyen baleset bekövetkezése esetén a Vendégek kötelesek az üzemeltetőnek vagy munkatársának utasításait követni és elhagyni a helyszínt.
 • Biztonsági és játékélmény szempontjából az értékmegőrző használata kötelező a helyszínen: ételt-italt, szúró-és vágóeszközt, tűzgyújtásra alkalmas eszközt, íróeszközt mind le kell tenni.

Foglalt időpont lemondása:
Az előre lefoglalt időpont törlését Vendég köteles minél hamarabb közölni a Szolgáltatóval.

Foglaló: Három, illetve több időpont együttes lefoglalása esetén Szolgáltató foglalót kér, általában a teljes összeg felét. Ha Vendég 72 órával az időpont előtt lemondja a foglalást vagy nem jelenik meg a lefoglalt időpontban, úgy a foglaló elvész. A foglaló a lefoglalt időpontok teljes árának 50%-a. 

Érkezés:
A lefoglalt időpont előtt 10 perccel hamarabb kell megérkezni. 20 perc késés esetén előfordulhat, hogy a program elmarad a következő csoport / zárás / karbantartás miatt.

Fizetési feltételek:
A szolgáltatást átutalással vagy a helyszínen történő készpénzes fizetéssel lehet kiegyenlíteni. Utalvány vásárlásánál banki átutalással vagy személyesen lehet fizetni.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

Árak: Aktuális áraink a weboldalon, az Árak menüpontban vannak feltüntetve, bruttó árként.

Élménygarancia: Vendégnek nem kell fizetnie, ha nem tetszik az első 10 vagy 15 perc a szolgáltatásból. Abban az esetbe érvényes a garancia, ha 60 perces játéknál kevesebb, mint 10 percet játszott a csapat; 90 perces játéknál kevesebb, mint 15 percet játszott a csapat. Egy csapat egyszer veheti igénybe a garanciát, hiszen játékaink hasonló felépítésűek. Nem főre, hanem csapatra szól a garancia – ha megszakítják a játékot, az egész csapatnak véget ér a játék. Előre utalásnál, illetve ajándékutalvánnyal nem vehető igénybe.

Reklamáció: Panasz esetén Vendég az üzemeltetőnek küldött emailben jelezheti problémáját, melyre kivizsgálást követően legkésőbb 30 napon belül választ kap. Lehetőség van a helyszínen a Vásárlók könyvébe tett megjegyzésre is.

Felősségvállalás: Az értékmegőrzőben elhelyezett tárgyakért felelősséget vállalunk. Panasz esetén a Rendőrség felé jelezheti igényét a Vendég.
Kártérítés: Üzemeltető az általa okozott károkért felel. Amennyiben Vendég elmulaszt a helyszínen panaszt tenni a programon található berendezés káráról, a későbbiekben kártérítésre nem jogosult.
Vis major esetén nem fizetünk kártérítést- A Vendéggel mindkét fél számára előnyös megállapodást kötünk a legközelebbi látogatásra vagy kedvezményre vonatkozóan.
Nincs pénzvisszatérítés, ha a program a Vendégek miatt szakad meg a Szabályzat megsértése miatt.

Szerzői jogok:
A helyszínen szigorúan tilos a kép- és/vagy hangrögzítő eszközök használata (fényképezőgép, kamera, telefon stb.) A programok helyszínén a játékok menetének, képi anyagának és hangjának bárminemű rögzítése jogi következményeket von maga után. Valamennyi program, design, szöveg, képi elrendezés, illusztráció, hang, videó, film, műalkotás szerzői jog alatt áll, ennek rögzítése, másolása, módosítása a tulajdonos írásbeli engedélye nélkül tilos.

Fotó készítése az Üzemeltető munkatársairól írásbeli hozzájárulásuk nélkül tilos. Fotó készíthető a játéktermeken kívül a recepción és az előtérben, illetve az üzleti utcafrontján, amennyiben a fotón a játék helyszíne és az Üzemeltető munkatársai nem látszanak.

A helyszínen a szerzői jogokra vonatkozó törvényeket megsértő Vendégeket az Üzemeltető a helyszínről eltávolítja, ellenük rendőrségi feljelentést tesz.

Vendég a szolgáltatás igénybevételével kijelenti , hogy az Általános Szerződési Feltételeket megismerte, tudomásul vette. Amennyiben nem ért egyet a fentebb leírtakkal, kérjük ne vegye igénybe a szolgáltatást.

Érvényes: 2014. március 20-tól.