GYIK

Előre lefoglalt időpontra érkeztek, majd játék előtt elolvassátok a szabályzatunkat és egyikőtök kitölti a felelősségvállalási nyilatkozatunkat. Ezután operátorunk elmondja a fontosabb tudnivalókat, szabályokat és a játékmenetet, majd indul a 60 vagy 90 perces program. Játék végén kérhettek egy fotót is.


A játékon való részvétel nem feltétele annak, hogy biztosan meg is tudjátok oldani az összes rejtvényt – természetesen ha elakadtok, segítünk nektek. Ha mégsem sikerülne adott időn belül teljesíteni a küldetést, akkor kiengedünk titeket a szobából.


A lefoglalt időpont a játék kezdési időpontja. Viszont játék előtt még el kell olvasnotok a szabályzatot és felelősséget kell vállalnotok, utána egy bevezető mondja el a  játék történetét. Emiatt 10 perccel hamarabb kell érkezni, hogy pont akkor tudjatok bemenni, ahogy azt lefoglaltátok és ne legyen csúszás, ami a másik csoport élményét ronthatja.Kényelmes, utcai viseletet ajánlunk: nem kell átöltözni vagy beöltözni, a program a saját ruhában látogatható. Akinek szükséges, mindenképp hozzon magával olvasószemüveget, ugyanis a játék alatt sokat kell olvasni. Ne izgulj, nem lesztek koszosak, nem kell lefeküdni a földre vagy kúszni a szobában 🙂


Személyesen átvéve, postán vagy emailen küldve lehet utalványt vásárolni. Ha személyesen érkeznél, időpontot egyeztetünk, hogy mikor tudod átvenni az utalványt. Rendeléshez kattints ide!
A 60 perces játékokra 4, a 90 percesre 6 fővel a legélvezhetőbb a játék.Nem ajánljuk, hogy túllépjétek a max létszámot, hiszen így lett kialakítva a játék. Mindenesetre keress minket és megbeszéljük, hogy lehetne ezt megoldani, mert a Hasfelmetsző Jack játék nagy területe és párhuzamos játékmenete miatt megoldható még plusz néhány fő.Nincs ijesztgetés vagy teljes sötétség, nincs hirtelen fényeffekt. Klausztrofóbiát, pánikbetegséget érdemes előre jelezni nekünk, de még nem volt ezekből probléma, hiszen ez nem horror ház, hanem logikai társasjáték.


Játékainkat felnőtteknek készítjük, így a feladatok megoldása nem könnyű, de semmiképp sem gyerekeknek való, nem élveznék a játékot. Felnőttbarát szabadulószoba vagyunk, nem tudunk beengedni 14, illetve 16 évesnél fiatalabb résztvevőt.


Logikai alapú szabadulós játék, ötvözve szerepjátékokkal és a társasjátékok világával.
Alapvetően egy helyszínről kell kijutni, ám mindezek mellett játékaink részletgazdag történetet dolgoznak fel, így a feladatok megoldásával különböző ismeretekre is szert tehet a csapat, illetve minden látogatónk egyedi képességekkel rendelkezik a játék ideje alatt. A PLAY! Élő Társasjáték egy különleges, interaktív program, korhű eszközökkel: használhatjátok a berendezési tárgyakat, illetve játékonként eltérő célokat kell végrehajtanotok. Mintha egy filmbe csöppennétek: egyedi eszközökkel, különleges “díszletekkel”, páratlan hangulatvilággal találkozhattok. Viszont semmi köze programjainknak a horror színházakhoz, nincs beöltözött színész vagy ijesztgetés, ettől ne féljetek. A legjobb meghatározás az új generációs szabadulószoba.

Nem, jelenleg kizárólag magyar nyelven tudtok játszani és mivel elég összetettek a feladatok, nem is ajánljuk, hogy nem magyar nyelvű játékossal érkezzetek, mert nem fogja élvezni. Nézzetek vissza később, mikor már angol nyelven is elérhetőek lesznek a játékok.


PLAY! élménygaranciánk keretében ha játék indítása után a 60 perces játék esetében 15; a 90 perces játék esetében 30 percen belül ezt jelzitek nekünk, akkor megszakítjuk a programot és nem kell fizetnetek.


Persze, ha a helyszínen szeretnél fizetni, akkor a kérésed jelezd játék előtt a helyszínen lévő munkatársunknak. Előre utalás esetén automatikusan megy az ÁFÁS számla nektek.Természetesen, nem egyszer voltak már nálunk kerekesszékkel. Egy nehézség lesz: a bejáratnál 10 lépcsőfok van, így le-és felvitelnél mindenképp segíteni kell, de ha ezt vállaljátok, szívesen látunk titeket. A Hasfelmetsző Jack játékban bőven elfértek, a Da Vinci titkai és a Drakula & Frankenstein játékterekben viszont csak akkor ajánljuk, ha max 4 fővel jöttök, mert ezek területe kisebb. Mivel csak logikai és asszociációs gondolkodást igénylő feladatok vannak nálunk, így aktívan részt lehet venni így is a játékban. Egyeztess előtte velünk mindenképp, hogy felkészülhessünk a fogadásotokra!A helyszínen vízautomata van, de ételt-ital felszolgálni, eladni nem tudunk. A belvárosban vagyunk, pár száz méterre rengeteg étterem, kávézó, sütiző található, így érdemes úgy tervezni a programot, hogy játék után beültök valahova átbeszélni az élményeket.