Barion Pixel
Lánybúcsú EXTRA

Személyes lánybúcsúhoz a legjobb helyen jársz! Ünnepeljétek meg a menyasszonyt, tegyétek felejthetetlenné az élményt és ismerkedjetek meg jobban egymással: válasszátok a buli előtt az élő társasjátékot az extra szolgáltatásunkkal! 

Lánybúcsú szabadulószoba nagy létszámú csapatoknak

6 vagy kevesebb fős csapat esetén

60 perces játékainkat ajánljuk: Da Vinci titkai vagy Drakula&Frankenstein programon tudtok részt venni

6-11 fő esetén

90 perces, Hasfelmetsző Jack játékunkon tudtok részt venni.
(Ez max 8 fős játék, de nagyobb létszámmal is játszható.)Több fővel külön csapatokban tudtok játszani.

lanybucsu szabaduloszoba nagycsomag 3

Lánybúcsú csomagok - egészítsd ki a szabadulószoba élményt!

lanybucsus nagycsomag ar

Elrejthető ajándékok + személyes üzenetek + 1 db emléklap nevekkel + 4 db utcai játék + Fogadalom + Oklevél (játékok, fogadalom személyre szóló, a menyasszony nevével)Utcai játékok: Férfi fejvadászat, bókgyűjtés, Bátorságpróba, Férjismereti teszt.


Ezt akkor ajánljuk, ha szeretnétek a szabadulás után folytatni a játékot az utcán, idegenek bevonásával. A csomagon nincs reklám, logó, így olyan, mintha ti készítettétek volna! Mappát, íróeszközt biztosítunk hozzá.
Előnye, hogy személyre szól és kipróbált, vicces feladatokat tartalmaz.

lanybucsus kiscsomag ar

Elrejthető ajándékok + személyes üzenetek + 1 db emléklap nevekkel.

Ezt akkor ajánljuk
, ha készültök utcán játszható lánybúcsús feladatokkal a szabadulás után.
Előnye, hogy személyre szól.

lanybucsus sos csomag ar

Elrejthető ajándékok + 1 db emléklap (nevek kézírással) + 3 db utcai játék (használati utasítással: Férfi fejvadászat, Bókgyűjtés, Bátorságpróba) + fogadalom + oklevél
Ez a csomag nem névre szól, így akár egy nappal előre is rendelhető.

Ezt akkor ajánljuk, ha nem volt időtök készülni a lánybúcsúra, de igényes játékokat szeretnétek a szabadulás után. A csomagon nincs reklám, logó, így olyan, mintha ti készítettétek volna! Mappát, íróeszközt biztosítunk hozzá.
Előnye, hogy nem kell előre kifizetni, elég a helyszínen.

A csomag árát előre utalásos formában kérjük, mert csak akkor kezdjük el a csomag készítését, ha megérkezik a számlánkra az összeg. A játék árát a helyszínen, létszámtól függően, készpénzzel tudjátok kifizetni.

Foglalj egy időpontot online és megjegyzésbe írd be, hogy melyik csomagot szeretnéd, ezután felvesszük veled a kapcsolatot a részletekkel.

A  csomag árát előre utalásos formában kérjük, mert csak akkor állunk neki a csomag elkészítésének, ha megérkezik a számlánkra az összeg. Minimum egy héttel előre érdemes jelezni a Nagy és a Kis csomag igényét.

Személyre szabott lánybúcsú akár 9-11 fő részére

Amire szükségünk lesz a kis és nagy csomag esetén:

Személyes üzenetek a menyasszonynak (jókívánságok, házassági tippek, megsimerkedésetek története), esetleg képek, fotók és a résztvevők nevei.

 Nagy csomag rendelése esetén a vőlegénnyel is fel kell venned a kapcsolatot, aki a Férjismereti tesztre megadja a válaszokat.

Foglalj időpontot vagy keress minket emailen:
info@elotarsasjatek.hu