Lánybúcsú EXTRA


Személyes lánybúcsúhoz a legjobb helyen jársz! Ünnepeljétek meg a menyasszonyt, tegyétek felejthetetlenné az élményt és ismerkedjetek meg jobban egymással: válasszátok a buli előtt az élő társasjátékot az extra szolgáltatásunkkal! 

Utcai feladatok, fogadalom, oklevél, eméklap

Három féle csomagból választhatsz:

 

  • Nagy csomag: 12.000.- + játék ára (létszámtól függ)

Elrejthető ajándékok + személyes üzenetek + emléklap + 3 db utcai játék + Fogadalom + Oklevél

 

  • Kis csomag: 8.000.-  + játék ára (létszámtól függ)

Elrejthető ajándékok + személyes üzenetek + emléklap

 

  • SOS csomag: 5.000.- + játék ára (létszámtól függ)

Elrejthető ajándékok + emléklap (nevek kézírással) + 2 db utcai játék

A játékban személyes üzeneteket, képeket talál a menyasszony, sőt ha hoztok ajándékokat, azokat is elrejtjük a program előtt. 

Játék után kaptok tőlünk egy emléklapot, melyen mindenkinek szerepel a neve.

A nagy csomag rendelése esetén a fentieken kívül a szervezőnek egy csomagot adunk át, melyben 3 db utcai játék található (Bókgyűjtés, Bátorságpróba feladatkártyákkal és férjismereti teszt), illetve egy fogadalom és emléklap is. A játékokhoz leírást találhattok, így ezt már az utcán vagy egy pubban tudjátok megoldani olyan tempóban, ahogy nektek a legjobb.

Nincs más dolgod, mint időpontot foglalni, a megjegyzésben leírni, hogy a kis vagy a nagy csomagot szeretnéd- ezután felvesszük veled a kapcsolatot.

A játék és a csomag árát előre utalásos formában kérjük, mert csak akkor állunk neki a csomag elkészítésének, ha megérkezik a számlánkra az összeg.

Amire szükségünk lesz: 60 perces program esetén max 6 db, 90 perces program esetén max 8 db személyes üzenetre vagy képre, illetve a résztvevők nevére. Nagy csomag rendelése esetén a vőlegénnyel is fel kell venned a kapcsolatot, aki a férjismereti tesztre megadja a válaszokat.

További kérdés esetén írj nekünk: info@elotarsasjatek.hu
vagy hívj minket: 0620 325 7315 és keresd Anitát! 
Még több lánybúcsús játékért keresd fel a SUPERGIRLS oldalát: KATTINTS IDE!

 

Miért válaszd a lánybúcsús csomagunkat?

  • interaktív szabadulós játékainkban garantált a szórakozás
  • tökéletes kezdő program a lánybúcsúra a szabadulószoba: jobban megismeritek egymást és az újonnan megismerkedőknek is lesz közös témája
  • a helyszínen nem lőjük le a poént, hogy rátok van szabva a játék, tehát a menyasszony az első fiók kinyitása után döbben rá, hogy ez most róla szól, így még jobb az élmény 🙂
  • csodaszép csajos kártyákat, lapokat kaptok, amiket majd emlékbe eltehet a menyasszony
  • nem kell utcai játékokon agyalnod, összegyűjtened, kinyomtatnod – ezt megtesszük mi helyetted – több éves tapasztalattal készítjük a csomagokat
  • nincs szexuális tartalmú vagy megbotránkoztató feladat (inkább cukik, mit cikik a játékok)
  • rengeteg fotót tudtok készíteni az utcai feladatok megoldása közben, amit később visszanézve felelevenítik ezt a különleges napot