Barion Pixel
Legénybúcsú EXTRA

Legénybúcsú első állomás: csapatépítő játék!

6 vagy kevesebb fős csapat esetén

a 60 perces játékainkat ajánljuk: Da Vinci titkai vagy Drakula&Frankenstein programon tudtok részt venni

6-11 fő esetén

90 perces, Hasfelmetsző Jack játékunkon tudtok részt venni.
(Ez max 8 fős játék, de nagyobb létszámmal is játszható.)Több fővel külön csapatokban tudtok játszani.

egyedi legénybúcsú

Legyen

a legénybúcsú!

Nagy Legénybúcsús csomag

12.000.-

Elrejthető ajándékok + személyes üzenetek + 1 db emléklap nevekkel + 3 db utcai játék + Fogadalom + Oklevél (játékok, fogadalom személyre szóló, a vőlegény nevével)Utcai játékok: Csókgyűjtés, Ki a nyuszi? játék, Feleségismereti teszt.

Ezt akkor ajánljuk, ha szeretnétek a szabadulás után folytatni a játékot az utcán, idegenek bevonásával. A csomagon nincs reklám, logó, így olyan, mintha ti készítettétek volna! Mappát, íróeszközt biztosítunk hozzá.
Előnye, hogy személyre szól és kipróbált, vicces feladatokat tartalmaz.

Kis legénybúcsús csomag

8.000.-

Elrejthető ajándékok + személyes üzenetek + 1 db emléklap nevekkel.

Ezt akkor ajánljuk, ha készültök utcán játszható legénybúcsús feladatokkal a szabadulás után vagy nem szeretnétek ilyesmit.
Előnye, hogy személyre szól.

A játék és a csomag árát előre utalásos formában kérjük, mert csak akkor kezdjük el a csomag készítését, ha megérkezik a számlánkra az összeg.

Foglalj egy időpontot online és megjegyzésbe írd be, hogy melyik csomagot szeretnéd! Ezután felvesszük veled a kapcsolatot a részletekkel.

A játék és a csomag árát előre utalásos formában kérjük, mert csak akkor állunk neki a csomag elkészítésének, ha megérkezik a számlánkra az összeg. Minimum egy héttel előre érdemes jelezni a Nagy és a Kis csomag igényét.

 

NE FELEDD! Ez egy logikai csapatjáték, alkoholos befolyásoltság alatt nem élvezhető! Ittasan nem tudunk beengedni titeket játszani, így érdemes a legénybúcsú első állomásának szervezni a szabadulós játékot!

Amire szükségünk lesz a csomagok esetén:

Személyes üzenetek a vőlegénynek (jókívánságok, házassági tippek, vicces vagy kínos sztorik), esetleg képek, fotók és a résztvevők nevei.

 Nagy csomag rendelése esetén a menyasszonnyal is fel kell venned a kapcsolatot, aki a Feleségismereti tesztre megadja a válaszokat.

A csajoknak is a legjobbat!

Ajánld testvéroldalunkat a lánybúcsút szervezőknek: egyenpólók, letölthető kártyajátékok és tippek, hogy a csajok bulja is élmény legyen!

Árajánlatért keress minket:
info@elotarsasjatek.hu