Barion Pixel

Olcsó Szabadulószoba

olcsó szabadulószoba

Mi is az a Szabadulószoba?

Ha esetleg még nem hallottál róla, a szabadulószoba egy olyan játék, ahol a csapatodnak egy tematikusan berendezett szobában kell különböző rejtvényeket, kódokat megfejtenie és titkokat felfedeznie annak érdekében, hogy megtalálja a kijutás útját. Ez egy olyan 60 vagy 90 perces kihívás, amely próbára teszi a logikát, az egymás közötti kommunikációt és a csapatmunkát.

olcsó szabadulószoba

Miért Olyan Nagyszerű Ez Az Élmény?

Azért, mert valódi kalandot nyújt. Az emberek imádják a kihívásokat, és a szabadulószobák tele vannak velük. Minden egyes megoldott feladvány újabb adag  izgalmat jelent. A csapatod tagjai közötti kommunikáció és együttműködés elengedhetetlen a sikeres kijutáshoz, így garantáltan emlékezetes élmény lesz számotokra.

 

Hogyan Lehet Megfizethetővé Tenni a Szabadulószoba Élményét?

A jó hír az, hogy nálunk olcsóbban játszhatsz, mint a legtöbb budapesti szabadulószobában! Hogy miért?

A Kreativitás és Az Egyediség a Fő Szempont

A mi szabadulószobáink nem csupán egyszerű keresgélős játékok, hanem egyedi és saját fejlesztésű élmények. Nem követjük az általános franchise modelleket és nem veszünk át régi, bezárt szabadulószobákat; minden egyes játékunk teljes mértékben egyedi és kizárólag nálunk játszható. Mi, mint családi vállalkozás, szenvedélyesen hisszük, hogy a kreativitásnak és az egyediségnek nincs határa, és ezt az értéket hozzuk át minden egyes játékunkba.

Kis Csapat, Nagy Álmok

Egy kis csapat dolgozik minden egyes szabadulószobánkon. Nem vagyunk tömeggyártás, hanem olyanok vagyunk, mint a kézművesek, akik szeretettel és odafigyeléssel hozzák létre az élményeket. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy minden részletre figyeljünk, és a legjobb minőséget nyújtsuk a játékosainknak.

Megfizethető Kalandok Mindenkinek

Az egyik fő célunk az, hogy megfizethető szórakozást nyújtsunk mindenki számára. Nem hisszük, hogy attól lesz valami jó, ha drága. Ezért a legjobb áron kínálunk egyedülálló és izgalmas szabadulószobákat.

ÁRAINK

 

Ha szeretnél részt venni egy olyan kalandban, amely tele van izgalmakkal, kreativitással és egyediséggel, akkor ne habozz! Látogass el hozzánk, és fedezd fel a szabadulószobák világát, ahol a családi vállalkozás szívéből jövő szeretet és odafigyelés vár rád. Várunk szeretettel!

 

FOGLALÁSI NAPTÁR

 

 

Készíts otthon szabadulószobát!

Randi Szabadulószoba

Leave a Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.