Hasfelmetsző Jack 3 fős játék

13 500 Ft

Max időtartam: 90 perc

Mire lesz szükség: asszociációs készség, logika, csapatmunka, jó megfigyelőkészség

Korhatár: 16 év

Szint: extra nehéz – Csak tapasztalt játékosoknak vásárold meg!

Hasfelmetsző Jack meghívja rejtekhelyére a nyomozókat, hogy megértesse velük borzalmas cselekedeteinek okát. Ha jól olvastok a nyomokból, megmenthetitek az utolsó áldozatát- kuderc esetén minden nyomot eltűntet 90 percen belül Hasfelmetsző: felrobbantja búvóhelyét!

Tökéletes játék azoknak, akik szeretik a társasjátékokat, logikai játékokat, rejtvényeket, krimiket, nyomozós filmeket, viktoriánus kort, valós történeteket. Nincs szerencsefaktor, nem találkoztok elrejtett kulcsokkal. A játékban nincs szükség lexikális tudásra.

Az ajándékutalvány 6 hónapon belül váltható be, tetszőleges, előre foglalt időponton. Más kedvezménnyel nem vonható össze. A helyszínen készpénzzel kiegészíthető, ha több fővel érkezne a csapat.
Megrendelés és fizetés után legkésőbb 12 órán belül (de általában pár órán belül) emailen küldjük az utalványt az egyedi kódoddal. Nyomtasd ki A4-es méretben, tedd be egy borítékba és add át az ajándékozottnak.

(Emailen a képen látott világos színű, nagy utalványt fogod megkapni. Ha személyesen jönnél el érte, abban az esetben a képen látható fekete, hosszúkás utalvány formában vásárolhatod meg.)

Kategória: