5 tulajdonság, amit felfed bennetek a szabadulós játék

tarsasjatek-szabadulosMiért jó dolog játszani a barátaiddal? Kikapcsolódtok, együtt töltitek el az időt és közös élményben lesz részetek. Illetve felfedezitek egymás rejtett képességét, tulajdonságát.

1. Gyermeki játékosság

Egy-egy feladat megoldására rájönni majdnem olyan boldogság, mint kiskorodban játékot kapni karácsonyra. Egyesek pacsival, másik felkiáltással és ugrálással mutatják meg, hogy még nem nőttek fel (miért, ez baj?). Ha te is közéjük tartozol, vagyis örök gyerek vagy, olvasd el, miért is jó ez: kattints ide!

cica-szabadulos

2. Addig nem ismert adottságok

Kiderül játékostársadról, hogy ért a történelemhez, mert fejből vágja azt az évszámot, amit nektek pár perces kutatómunkával kellett volna megtalálnotok? Másik társad tud zongorázni? Ért a Tarot-kártyákhoz? Te pedig tökéletesen szervezed és irányítod a csapatot? Megannyi lehetőség, hogy próbára tegyétek magatokat és eddig rejtett tehetségek bukkanjanak fel köztetek. Ha már ismeritek egymást, csupa újdonság lesz a játék, ha pedig nem, remek alkalom az ismerkedésre.

szuperhos-szabadulos

3. Elrejtett fóbiák, félelmek

Nem is tudtad, hogy félsz a bezártságtól? A visszaszámláló óra, a félhomály és a fényeffektek bizony nagy nyomást tudnak gyakorolni rátok, így különböző félelmek bukkanhatnak felszínre. A fordítottja is megtörténhet, hogy az addig klausztrofóbiával küzdő ismerősöd el is felejti, hogy be vagytok zárva, annyira magával ragadja a játék.

fobia-szabadulos

4. Együttműködési készség

Hajlandó vagy csapatban dolgozni vagy magányos farkas vagy? Egy ilyen kalandjátékban erre is fény derül. Mi azt ajánljuk, hogy dolgozz össze a többiekkel, amennyire csak lehet, viszont néhány játékost annyira magával ragad az élmény, hogy mindent egymaga akar megfejteni. Hidd el, eredményesebb csapatjátékosként!

 

5. Az igazi éned?

A legtöbb játékos úgy játszik, mint amilyen személyiség: aki türelmetlenebb, biztos, hogy a játék hevében nem lesz toleránsabb. Néhány ember viszont teljesen máshogy éli ezt meg és új énjére bukkan ő és a barátai is. Vajon belőled mit hoz ki a bezártság és a stressz?

onmagad-szabadulos

Ki Hasfelmetsző Jack?