Blog

14 Dec

Karácsonyi utalványvásárlás

Adj élményt ajándékba! Az alábbi időpontokban egyeztetés nélkül tudtok jönni utalványt vásárolni: December 14 – december 22: 12.00-19.00 December 23: 09.00-20.00 December 24: 09.00-15.00

11 Okt

Eladó da Vinci festmény

Eladó a “férfi Mona Lisa”, a Salvator Mundi (Világmegváltó) című Leonardo da Vinci festmény, mely körülbelüli értéke 100 millió dollár.

19 Júl

Élménygarancia játékainkra

Játékaink élménygaranciásak lettek: ha nem győznek meg a vásárlói vélemények, hanem saját magad szeretnéd megtapasztalni, hogy neked való-e az Élő társasjáték, akkor van egy jó hírünk!

6 Júl

Tuti tippek, hogy kiszabadulj

Olvasd el tippjeinket, hogy nagyobb esélyed legyen kijutni.

1 Júl

Kételkedő barát meggyőzése

Régóta rágod a barátod fülét, hogy ideje elmenni egy szabadulós játékba, de mindig lepattint valamilyen indokkal? Itt van néhány kifogás és hogy mit reagálj rá – hiszen az Élő társasjátékban garantált a szórakozás!

10 Jún

7 Érzelem szabadulás közben

Rengeteg érzelmet él meg egy csapat szabadulás közben- összegyűjtöttünk néhányat, hogy felkészülhess, mire számíthatsz nálunk 🙂

9 Jún

Vadiúj Hasfelmetsző Jack játék

2017. április 1-én megnyitott az új Hasfelmetsző Jack játékunk. 3 éves fennállása óta most teljesen felújítottuk a játékteret és lecseréltük az összes feladatot, hogy az is új kihívásnak nézhessen elébe, aki már játszott ezen a programon.

1 Már

Megújul a Hasfelmetsző Jack élő társasjáték

A Hasfelmetsző Jack – az első élő társasjátékunk ebben a hónapban ünnepli a 3. szülinapját! Rengetegen játszottatok eddig rajta és majdnem mindenki megkérdezte tőlünk, hogy mikor cseréljük le a feladatokat, hogy újra eljöhessenek. Így most ennek apropóján újraterveztük a játékot, hogy egy megújult térben még interaktívabb feladatokkal és izgalmasabb nyomozással megmenthessétek az utolsó áldozatot és […]

14 Dec

Mennyi az értéke egy da Vinci festménynek?

A lengyel kormány nemrég bejelentette, hogy szeretné megvásárolni a jelenleg épp Lengyelországban található világhírű “Hölgy hermelinnel” festményt, mely a Czartoryski alapítvány tulajdonában van. Az eset számtalan jogi problémát vet fel, hiszen az említett alapítvány nem szeretne megválni da Vinci műremekétől.

13 Dec

Karácsonyi Vásár nyitva tartás

Karácsonyi vásár az Élő Társasjátéknál! Vásárolj személyesen ajándékutalványt vagy Élménykártyát játékainkra – a megjelölt időpontokban szeretettel várunk előzetes időpont egyeztetés nélkül.