Drakula & Frankenstein 2 fős utalvány

9 000 Ft

Max időtartam: 60 perc

Mire lesz szükség: asszociációs készség, logika, csapatmunka, jó megfigyelőkészség

Korhatár: 14 év

Szint: közepes nehézségű

Vámpírvadászok figyelem! Dr. Frankenstein összegyűjtötte Drakula hamvait, majd a mágia és a tudomány segítségével alkotott egy ördögi szerkezetet, mely 60 percen belül feltámasztja a Sötétség Fejedelmét! Bizonyítsátok rátermettségeteket, állítsátok be jól az őrült tudós gépezetét, hogy végleg megölje Drakulát!

Tökéletes játék azoknak, akik szeretik a társasjátékokat, logikai játékokat, rejtvényeket. Nincs szerencsefaktor, nem találkoztok elrejtett kulcsokkal. A játékban nincs szükség lexikális tudásra.

Az ajándékutalvány 6 hónapon belül váltható be, tetszőleges, előre foglalt időponton. Más kedvezménnyel nem vonható össze.
Megrendelés és fizetés után legkésőbb 12 órán belül (de általában pár órán belül) emailen küldjük az utalványt az egyedi kódoddal. Nyomtasd ki A4-es méretben, tedd be egy borítékba és add át az ajándékozottnak.

(Emailen a képen látott világos színű, nagy utalványt fogod megkapni. Ha személyesen jönnél el érte, abban az esetben a képen látható fekete, hosszúkás utalvány formában vásárolhatod meg.)

Kategória: