Szabadulós játék: 5 dolog, amire mindenképp figyelj!

Az ördög a részletekben rejlik- és a megfejtés is 🙂 Igyekezzetek mindenre figyelni, de most összeszedtünk öt olyan dolgot, ami nem kerülheti el a figyelmeteket.

Teamwork and team spirit - Hands piled on top of one another .

1. Játékmester

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy figyelj a szabályismertetésre! Olyan dolgokat tudhatsz meg eközben, amik a játékban nagy hasznodra lesznek és segítenek nektek. Lehet, hogy sok az infó és úgy érzed, meg sem jegyzeted, de ha bent történik valami, biztos eszedbe jut a rá vonatkozó utasítás.

2. Oda nem illő tárgyak/ érdekes képek/ furcsa feliratok

Dekoráció, berendezési tárgyak, képek, bútorok… valószínűleg mindent használni fogtok a játék során, de ha egy olyan tárgyat találsz, ami furcsán néz ki vagy szokatlan, arra tuti szükség lesz. Nem biztos, hogy azonnal, úgyhogy jegyzed meg, hol láttad, oszd meg a többiekkel és ha utal rá egy feladat, már hozhatod is.

3. Csapattársak

A kommunikáció a csapatmunka kulcsa. Találtál valamit? Akkor oszd meg a társaiddal és nem veszik el az infó. Egy csapatépítő játékban vesztek részt, így lehet, hogy ami neked nem nyilvánvaló, az az lesz egy másik játékosnak. Lehet, hogy olyan adottságokra derül fény, amit nem is tudtatok egymásról.

4. Idő

Az ajtó rátok csukódik, nekiállhattok az első akadálynak… úgy érzed, hogy már eltelt 5 perc? Az a valóságban sokkal több, tehát figyeld az időt! Ha nem sikerül megoldani egy rejtélyt, kérj segítséget, nehogy túl sok időt vigyen el egy feladat és a végén bennragadjatok! A szabadulószoba beszippant és nem ereszt, máshogy ketyeg bent az óra.
ido-szabadulos

5. Emlék

Lehet, hogy szabadulás után fáradtan(esetleg csalódottan) nem lesz kedvetek fotózkodni, de érdemes összeállni egy csoportkép erejéig, hiszen egy különleges élmény, egy felejthetetlen játék részesei voltatok, amin együtt kalandoztatok végig! Megismételhetetlen pillanat, sőt a képen nem látszik, ha esetleg nem sikerült a küldetés! 🙂

Ki Hasfelmetsző Jack?